Over greenservice

over greenservice

Het ontstaan van Greenservice.

Greenservice is in 2005 opgericht door Ronald Hoogland en Kees Havenaar. Beiden hebben hiervoor een aantal jaar voor bedrijven in de groensector gewerkt en hier de nodige ervaring opgedaan. Met deze ervaring kwamen ze samen tot de conclusie dat het beter kon. Ze voegden daad bij woord en de oprichting van Greenservice was een feit.

Het beter willen doen, was niet zomaar een uitspraak. Greenservice is vanaf het allereerste begin gegaan voor een eerlijke en betrouwbare manier van zaken doen. Tot op de dag van vandaag werpt dit zijn vruchten af en kunnen wij zeggen dat we woord hebben gehouden.

Na 18 succesvolle jaren is Kees Havenaar in januari 2022 teruggetreden. Ed Heemskerk heeft zijn plek opgevuld en is sindsdien mede-eigenaar van het bedrijf.

Over ons.

Wij zijn een dynamisch team van enthousiaste groenliefhebbers. Ons flexibele team is de basis voor het persoonlijk contact met onze klanten. Samen hebben wij ruim 175 jaar ervaring in de groene sector.

U vindt ons in het hart van de Nederlandse bloemen- en plantenwereld: op het terrein van bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer.

Dankzij deze locatie kunnen we met verschillende transporteurs werken, verse producten leveren en zijn we altijd op de hoogte van alle marktontwikkelingen. We werken op gebied van inkoop en logistiek voor een groot gedeelte samen met een van de grootste importeurs van Europa.

De mensen achter Greenservice.

Greenservice richt zich op iedereen die op welke manier ook bloemenhandel bedrijft, zoals exporteurs, bloemisten, groothandels en lijnrijders. Zij worden graag te woord gestaan door ons team van allround verkopers, die elk beschikken over hun eigen klant- en productkennis.

Richard de Groot
Tel: 0031 (0) 297 38 64 00
E-mail: info@greenservice.nl

Joop Hoogland
Tel: 0031 (0) 297 38 64 00
E-mail: info@greenservice.nl